VIP Mobile ima najbolju mrežu

Bez autora
Oct 25 2011

Kompanija VIP Mobile ima najkvalitetniju mrežu u Srbiji. Prema prvom nezavisnom testiranju tehničkog kvaliteta mobilnih mreža na domaćem tržištu. Prema rezultatima testiranja u kom je 60 odsto poena nosio prenos glasa, a 40 odsto prenos podataka, VIP je zauzao prvo mesto s 434 poena od mogućih 500, drugi je Telenor s 409 poena, a na trećem mestu je Mobilna telefonija Srbije s 318 poena.Rezultati koje su postigli VIP i Telenor mogu da se porede sa svakom mrežom u Evropi, a MTS je postigao najbolje rezultate u pokrivanju magistralnih puteva 3G signalom i da se nalazi na početku novog investicionog ciklusa.

VIP Mobile ima najbolju mrežuKompanija VIP Mobile ima najkvalitetniju mrežu u Srbiji.

Prema prvom nezavisnom testiranju tehničkog kvaliteta mobilnih mreža na domaćem tržištu, objavio časopis za telekomunikacije Connect.

Prema rezultatima testiranja u kom je 60 odsto poena nosio prenos glasa, a 40 odsto prenos podataka, VIP je zauzao prvo mesto s 434 poena od mogućih 500, drugi je Telenor s 409 poena, a na trećem mestu je Mobilna telefonija Srbije s 318 poena.

Glavni i odgovorni urednik časopisa Voja Gašić kazao je na konferenciji za novinare da je testiranje obavila kompanija P3 Communications, sprecijalizovana za testiranje u oblasti telekomunikacija. Predstavnici te kompanije su kazali da rezultati koje su postigli VIP i Telenor mogu da se porede sa svakom mrežom u Evropi, a da je MTS postigao najbolje rezultate u pokrivanju magistralnih puteva 3G signalom i da se nalazi na početku novog investicionog ciklusa.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik